Onze werkwijze

Onze werkwijze

Vanuit onze locatie in Venlo werken wij voor vele afvalinzamelaars in met name Nederland en Belgie, maar ook Luxemburg, Frankrijk en Duitsland mogen wij tot ons werkgebied rekenen.

Over het algemeen produceren wij containers in de uitvoering zoals ze besteld worden door onze klanten. Toch zijn er nog genoeg situaties te bedenken wanneer wij zelf de juiste configuratie in elkaar zetten voor één van onze klanten. Dit doen wij op onze vestiging te Venlo. Hierdoor zijn wij in staat om snel en accuraat aan de wensen van onze klanten te voldoen.

Advies

Als leverancier van Semi-ondergrondse Containers zijn wij betrokken bij het gehele proces van advies t/m plaatsing van de containers. Een goed begin is het halve werk, vandaar dat wij graag beginnen met een goed en gedegen advies. Welke formaat container is de beste oplossing voor uw afvalstroom? Is dat een 5000 liter, een 3000 liter of een 1300 liter? Welke afwerking past het beste bij uw bedrijf en uw uitstraling? Dit kan hout, composiet of aluminium zijn. Zelfs de grote van het inworpdeksel en het type slot zijn onderwerpen die wij bespreken. Maar ook wat de beste locatie voor de container is op uw terrein.  Dit zijn enkele punten waarin wij u graag van goed advies willen voorzien. Dit alles uitsluitend via uw afval inzamelaar.

Verkoop

Daarna volgt een offerte op maat, omdat wij diverse uitvoeringen hebben met nog eens vele afwerkmogelijkheden werken wij graag een voorstel voor u uit (uiteraard via uw afvalinzamelaar).

Tevens beschikken wij over een on-line configurator waarmee uw accountmanager uw Semi-ondergrondse Container kan samenstellen naar uw eisen en wensen.

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail info@deepwastecollection.com of telefonisch +31(0)6-24853309.

Wij willen u graag overtuigen van de voordelen van onze Semi-ondergrondse Containers!

Plaatsing

Voor het plaatsen van de containers hoeft u niemand anders in te schakelen. Ook dit verzorgen wij voor u. Het transport, de KLIC melding tot en met het plaatsen van de containers hebben wij in eigen huis, dus 1 aanspreekpunt en alles wordt geregeld van advies tot plaatsing! Dit alles doen wij uitsluitend via uw afvalinzamelaar.

Als u zelf wil installeren dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij voorzien u dan graag van de juiste instructies.

Service en onderhoud

Onze containers zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Wij hebben alle onderdelen op voorraad en mocht het nodig zijn kunnen wij in overleg reparaties op locatie uitvoeren.

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail info@deepwastecollection.com of telefonisch via 06-24853309.
Wij willen u graag overtuigen van de voordelen van onze Semi-ondergrondse containers!