Onze containers

Uitvoeringen

Onze Semi-ondergrondse Containers zijn gemaakt van HDPE, dit waarborgt een hoge kwaliteit. Ook in de afwerking werken wij met de meest kwalitatief hoogwaardige materialen. 

De container body kent een wanddikte van 12mm, dit zorgt ervoor dat de kans op vervorming nihil is.

Voor iedere afvalstroom hebben wij een geschikte oplossing. Niet alleen in het formaat/inhoud van de container maar ook in de binnenuitvoering hebben wij meerdere mogelijkheden. Naast de standaard draagzak hebben wij ook een kunststof binnenbak en een stalen binnenbak in ons assortiment.

Containerinhoud

In ons assortiment beschikken wij over een 5000L, 3000L en 1300L Semi-ondergrondse Container. Tevens hebben wij een bovengrondse uitvoering à 2200L.

Inzamelsysteem

De draagzak is extra stevig uitgevoerd, dit is veiliger voor de gebruikers en de chauffeur en heeft een langere levensduur als gevolg. Tevens bieden wij de mogelijkheid om te werken met een stalen of kunststof binnenbak.

Afwerking

Onze containers kunnen worden afgewerkt met hout, composiet of aluminium. Of u nu van een natuurlijke of moderne uitstraling houdt, wij hebben diverse mogelijkheden.

De panelen zijn geïntegreerd in de container, hierdoor blijven panelen altijd netjes op hun plaats.

Speciale noppen en RVS banden zorgen voor juiste bevestiging en keurige afwerking.

Mogelijkheden

Onze containers hebben diverse mogelijkheden m.b.t. de inworp opening, een traditioneel plat deksel in diverse afmetingen, een Zweedse inworp opening of een trommel behoort tot de mogelijkheden.

De diverse deksels zijn ook weer met diverse sloten af te sluiten, zelfs in de sleutels hebben wij meerdere mogelijkheden.